dr. Turányi Zsófia

dr. Turányi Zsófia

angoltanár, gyógypedagógus, fejlesztő munkaközösség vezetője

… így szeretek és tudok angolt tanítani; egyeztetve, megbeszélve.A kisebbekkel persze nagyon sokat játszva, alkotva.

Kihívásokkal teli feladatom még a fejlesztői csoport munkájának koordinálása gyógypedagógusként. Fontos ÜGYEM pedig a tanulásmódszertan, melyet a 4. és 5. évfolyamon oktatok.

DSC_9152ffSokadik tanévemet kezdem meg idén az Újalmában. Örömmel tölt el, hogy még mindig izgatottan várom az első napot.

Látni, hogy a tanítványok megnyurgultak, lebarnultak, kinőtték az ünneplőt, igazán mókás érzés. Ebben az évben az évnyitó után, azonnal lazítunk is egy hétvégét. Utána pedig kezdődik a  legizgalmasabb rész. Megbeszéljük, hogy melyik regényeket olvassuk, kitűzzük a célokat, megkötjük a szükséges kompromisszumokat a számonkérés módjáról és gyakoriságáról. Szent fogadalmat teszünk, hogy idén a füzetvezetés kiemelt figyelmet kap. Szabadnapra nem lesz szükség, mert mindenki megír minden leckét. A faliújságot sem feledjük, az országismereti versenyre időben elkezdünk készülni.

Így szeretek és tudok angolt tanítani; egyeztetve, megbeszélve.A kisebbekkel persze nagyon sokat játszva, alkotva.

Kihívásokkal teli feladatom még  a fejlesztői csoport munkájának koordinálása gyógypedagógusként. Fontos ÜGYEM pedig a tanulásmódszertan, melyet a 4. és 5. évfolyamon oktatok.

Jó helyen vagyok itt, és nagyon bízom benne, hogy a tanítványaim is úgy érzik, hogy jó helyen vannak nálunk.

Az iskolán kívül az időm nagy részét a családommal és a barátaimmal töltöm. Ha egyedül vagyok, főként olvasni szoktam, de szeretek kerámiázni, varrni, az erkélyemen kertészkedni és színházba járni is.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: turanyizsofia@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál