Kapcsolati információk

Iskola és óvoda

1112 Budapest Muskétás utca 1.
Tel./fax.: 06 1 309 7353
E-mail: info@ujalma.hu

Fenntartó

ÚJ ALMA ISKOLAFENNTARTÓ KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.
A társaság cégneve: Új Alma Iskolafenntartó Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
A társaság rövidített cégneve: Új Alma Nonprofit Kft.

Megközelítés térkép

Budaörs felől:

A budaörsi Kika áruház elől Budapest felé indulva az első körforgalomnál ne az autópálya, illetve a Praktiker felé induljon, hanem válassza az első kijáratot. A következő körforgalomnál válassza a 2. kijáratot. Ekkor a Kinizsi úton van. Ismételten körforgalomhoz fog érkezni, újra válassza a 2. kijáratot. Ekkor a Repülőtéri útra érkezik. Haladjon tovább, majd ahol balra kanyarodik az út, önnek élesen le kell térnie jobbra, majd élesen ismét jobbra. Ekkor hajtson át a vasúti átjárón, majd jobbra tartva hajtson be az Interremise Kft. területére. A kapu után közvetlenül tartson balra, parkoljon le, s a náddal bevont kapun keresztül megérkezik iskolánkba.

A Sportmaxtól:

A Sportmaxtól balra induljon el a Bereck utcán, majd jobbra kanyarodjon rá a Kánai utcára. A Kánai utcáról kanyarodjon jobbra a Kékperje utcára, jöjjön ki a Tóvárosból a vasúti felüljárón, majd kanyarodjon balra. Hajtson tovább egyenesen, majd ahol jobbra kanyarodik az út, ön haladjon tovább egyenesen a vasúti átjáró felé. Hajtson át a síneken, majd jobbra tartva hajtson be az Interremise Kft. területére. A kapu után közvetlenül tartson balra, parkoljon le, s a náddal bevont kapun keresztül megérkezik iskolánkba.

Egér út:

Ha az Egér úton a XI. kerület felől érkezik, hajtson el a Balatoni út (7-es út) alatt, majd hajtson tovább addig a lámpás kereszteződésig, ahol balra tud kanyarodni Kamaraerdő irányába. Az emelkedőn felérve hajtson el a repülőtér leszállópályája mellett. Az út hamarosan jobbra fog kanyarodni, de önnek a bal oldali leágazást kell választania, ahonnan pár méter után jobbra kanyarodva eléri a vasúti átjárót. Hajtson át a síneken, majd jobbra tartva hajtson be az Interremise Kft. területére. A kapu után közvetlenül tartson balra, parkoljon le, s a náddal bevont kapun keresztül megérkezik iskolánkba.

Tömegközlekedés:

BUSZ A Kosztolányi Dezső térről a 87-es/187-es busszal tudja iskolánkat megközelíteni. A két busz útvonala a Sasadi útig azonos. Innen a 187-es busz a Tóváros (Sportmax) felé kanyarodik, míg a 87-es járat továbbhalad a Budaörsi úton. Mindkét buszról a Budaörsi repülőtér megállónál kell leszállni. Az itt található Kőérberki ABC- től már jól látható a gyalogos vasúti felüljáró, amin áthaladva eljut az Interremise Kft. személyportájához. Az átjárón túljutva balra kell kanyarodnia, s kb. 200m után eljut iskolánk kapujáig. VILLAMOS: A Móricz Zsigmond körtérről a 41-es villamossal juthat el iskolánkhoz. A villamosról a Repülőtér megállónál kell leszállnia, majd a szemben lévő betonkerítés mentén, s a végén balra kanyarodva jut el az Interremise Kft. személyportájához. Az átjárón túljutva balra kell kanyarodnia, s kb. 200m után eljut iskolánk kapujáig.