Köszöntő

Kedves Látogató!

parditka_orsolyaszÜdvözölöm Önöket iskolánk honlapján.
Az Új Budai Alma Mater Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda szakmai munkáját 1997-ben kezdte meg. Az idők folyamán több átalakuláson mentünk keresztül, míg az intézmény elnyerte mai arculatát.
Magániskolánk  azzal a céllal működik, hogy az 5-14 éves korosztály számára olyan harmonikus, nyugodt hátteret biztosítsunk a tanuláshoz és a munkához, ahol gyermekeink komplexen fejlődhetnek, és a bennük lakozó tehetség mind szélesebb körben kibontakozhat.
Minden szülő azt szeretné, hogy gyermeke boldog legyen. Olyan iskolát keresnek számukra, ahol képesek lesznek boldogulni, sikeresek lehetnek tanulmányaikban, megőrzik nyitottságukat és kíváncsiságukat az új dolgok iránt és mindezt szerető, gondoskodó környezetben tehetik.
Széles palettáját nyújtjuk tantervünkben az ismereteknek, a tanáraink ösztönzik diákjainkat, hogy felfedezzék és élvezzék tehetségüket. Arra is bátorítjuk őket, hogy merjenek kérdezni, vizsgálódjanak, fedezzék fel önmagukat és az őket körülvevő világot, számos lehetőséget nyújtva nekik arra, hogy megtapasztalhassák a jól végzett munka sikerét, és örömét, melyben mindannyian közösen osztozunk. Ez ad nekik önismeretre alapozott magabiztosságot, megteremti az egymással való törődés igényét, így kiváló tantárgyi ismeretekkel felvértezve, mély és tartós barátságokat megkötve, bízva a saját képességeikben, büszkén az elért eredményekre lesznek képesek szembenézni az élet kihívással.

Szeretettel várjuk Önöket iskolánkban, ha szeretnének megismerkedni tanárainkkal és diákjainkkal!
Parditka Orsolya