Szakmai partnereink

Soreca Kft.

Soreca Kft.

Gyermekeink egészéges étkeztetéséről a Soreca Kft. gondoskodik. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a hetenként változó étlap a gyermekek egészséges fejlődéséhez szükséges tápanyagokat tartalmazza. Iskolánkban lehetőség nyílik arra is, hogy tanulóink két menü közül válasszanak.

Független Pedagógiai Intézet

Független Pedagógiai Intézet

A Független Pedagógiai Intézet tanácsadással, szakértői munkával, pályázatsegítő szolgáltatásokkal, akkreditált továbbképzésekkel, kiadványokkal segíti a pedagógusok munkáját.

Nemzeti Tehetségsegítő Tanács

Nemzeti Tehetségsegítő Tanács

Iskolánk tehetségpontként működik, s célunk, hogy diákjaink között megtaláljuk a kiemelkedően tehetséges gyerekeket, és segítsük őket a kibontakozásban. A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács ebben a munkában nyújt segítséget oktatási anyagok, pályázatok terén

Újbudai Pedagógiai Intézet

Újbudai Pedagógiai Intézet

Az Újbudai Pedagógiai Intézet fogja össze és irányítja a kerületben zajló pedagógiai munkát. Az intézet segítségével pedagógusaink eljuthatnak a különböző munkaközösségi megbeszélésekre, szakmai továbbképzésekre. Diákjaink számára részvételi lehetőséget biztosítanak a kerületi tanulmányi versenyeken való szerepléshez, s így már több előkelő helyezést sikerült megszereznünk.

Egészségvirág Egyesület

Egészségvirág Egyesület

Kiváló kollégánk, Kulin Eszter tanárnő, az Egészségvirág Egyesületen keresztül is segítséget nyújt diákjainknak a testi és lelki egészségük megőrzéséhez, egészségorientált és környezet-harmonikus magatartásuk kialakításához.

RolliPolli Gyermek Testnevelés Kft.

RolliPolli Gyermek Testnevelés Kft.

Még nagyon friss az együttműködés a Rolli Pollival, de reméljük, hogy az edzéselmélet, és persze a gyakorlat terén tovább folyhat a megkezdett szakmai eszmecsere.

Magyarországi Ökoiskola Hálózat

Magyarországi Ökoiskola Hálózat

A jövőnk el sem képzelhető a fenntarthatóságra törekvés nélkül, így iskolánk a környezettudatosságot szem előtt tartva csatlakozott az országos ökoiskola hálózathoz. Bízunk benne, hogy a szervezettel együttműködve sikerül diákjainkból olyan felnőtteket nevelni, akik számára fontos, hogy majdan gyermekeik is egy élhető, „zöld” világban éljenek.

Magyar Diszlexia Oldalak

Magyar Diszlexia Oldalak

Szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy a mai iskolapadokban már sok olyan gyermek ül, akik a tanulásban valamilyen szinten akadályozottak. Természetesen az ő problémáikat nem lehet a szőnyeg alá söpörni, hanem megfelelő szakmai felkészültséggel ezeknek a diákoknak is meg kell adni a lehetőséget, hogy a tanulás által elérhessék kitűzött céljaikat.

Alapítványi és Magániskolák Egyesülete

Alapítványi és Magániskolák Egyesülete

Magániskolaként fontos, hogy kapcsolatban legyünk egy stabil szakmai hátteret nyújtó érdekképviseleti szervvel.

Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet

Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet

A továbbtanulási időszak a legtöbb diák számára kérdések tucatját veti fel, hiszen ekkor kell eldönteniük, hogyan és milyen iskolában szeretnék folytatni tanulmányaikat. Ehhez a döntéshez nyújt szakmai segítséget a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet, hogy mindenki az igényinek és céljainak megfelelő intézményt választhassa.