Riha Zsuzsa

Riha Zsuzsa

óvodapedagógus

A sport szeretete, a sport fontossága a mai napig meghatározó része az életemnek.

Elengedhetetlennek tartom, hogy az óvodás korú gyerekek is sokat mozogjanak. Szeressenek futkározni, kerékpározni, örömmel és kíváncsisággal forduljanak az új dolgok felé. Az óvodás korosztálynál a fejlődés és a tanulás kulcsának tartom, hogy megtapasztalhassanak, kipróbálhassanak új dolgokat, és ebben az óvópedagógus szerepét hangsúlyosnak látom.

Úgy gondolom, hogy a mi munkánkban különösen fontos a gyerekekkel való jó kapcsolat kialakítása, a derűs, nyugodt alkotó légkör megteremtése. Az őszinte, barátságos kapcsolat kialakítása nagyon fontos a gyermeki személyiség fejlődéséhez.

Nagy örömmel tölt el, hogy elkezdhetek dolgozni az Új Almában! Régóta figyelem az intézmény munkáját, különleges lehetőségnek érzem, hogy egy nulladik évfolyam segíti hozzá a gyermekeket a zökkenőmentes iskolakezdéshez.

Az óvodapedagógusi diplomám megszerzése után sok évig dolgoztam a XI. kerületben óvónőként. A gyermekeim születésével és az ő nevelésükkel töltött évek alatt egy kicsit elkanyarodtam a pályámtól, de a gyerekekkel nem szakadt meg a kapcsolatom. Sok éven át óvodások síoktatásával foglalkoztam, nyaranta sporttáborokat szerveztünk a családi vállalkozásomban.

A sport szeretete, a sport fontossága a mai napig meghatározó része az életemnek.

Elengedhetetlennek tartom, hogy az óvodás korú gyerekek is sokat mozogjanak. Szeressenek futkározni, kerékpározni, örömmel és kíváncsisággal forduljanak az új dolgok felé. Az óvodás korosztálynál a fejlődés és a tanulás kulcsának tartom, hogy megtapasztalhassanak, kipróbálhassanak új dolgokat, és ebben az óvópedagógus szerepét hangsúlyosnak látom.

A kedvenc tevékenységi köröm az alkotó, vizuális foglalkozás, ahol minden gyermek belső világa kitárulkozik. Vallom, hogy a nyílt, őszinte gyermekből lesz alkotó, boldog felnőtt!

Kollégáimmal igyekszünk mielőbb egymásra hangolódni, megismerni egymást, hogy harmonikus, jó hangulatban dolgozva érlelhessük a kis „Új Almákat”!

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: rihazsuzsi@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál