Nagy Boglárka

Nagy Boglárka

rajztanár

Szeretek kreatívkodni textillel, fonallal, gyönggyel, szeretek illusztrálni, rajzolni és kollázst készíteni. Kedvenc technikám a színesceruza és a különböző kréták.

Nagy Boglárka vagyok, a Magyar Képzőművészeti Egyetemen végeztem, mint képgrafikus művész és rajztanár. Tanári pályámat általános iskolában kezdtem, de tanítottam középiskolában és jelenleg felnőttekkel is foglalkozom művészeti szakképzésben.

2 fiú édesanyja vagyok, akik ének-zenei általános iskolába járnak, emellett sportolnak. Saját gyerekeimen is látom, mennyire sok feladatuk van, jóval több, mint nekünk volt ennyi idősen. Véleményem szerint a rajzóra, a művészettel való találkozás / foglalkozás a feltöltődés helye és ideje. A kreativitást és az alkotást nem lehet erőltetni, különben nem okoz örömet senkinek. Arra törekszem, hogy a gyerekek olyan feladatokat kapjanak, amiben örömüket lelik. Megpróbálok mindenkitől a maga lehetőségeihez képest elvárni és készségeit fejleszteni, keretek között, de rugalmasan tartani az órákat, foglalkozásokat.

Fontosnak tartom a művészettörténet, ezt elmélet, filmek és különböző feladatok összekapcsolásával teszem kézzelfoghatóvá a gyerekek számára.

Szeretek kreatívkodni textillel, fonallal, gyönggyel, szeretek illusztrálni, rajzolni és kollázst készíteni. Kedvenc technikám a színesceruza és a különböző kréták. Hosszabb kihagyás után tavaly újra elkezdtem alkotni és kiállítani.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: nagyboglarka@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál