Mészáros Mária

Mészáros Mária

tanító

Az Alma Materben megvalósíthatom ötleteimet, elképzeléseimet, ezért is nagyon szeretek itt tanítani. Mindig lehet rám számítani, ha az iskola díszítéséről, dekorációjáról van szó, szívesen tervezgetek, festegetek, azért, hogy az iskola kellemes, hangulatos legyen mind a diákok, mind az itt dolgozók számára.

DSC_0072ff

2005. óta erősítem az iskola csapatát. Jelenleg a negyedikesek osztályfőnöke vagyok Gyuricza Krisztiánnal, ahol magyart, technikát, környezetismeretet, rajzot tanítok.

A szívemnek kedves gondolkodó órát, ami iskolánk sajátossága, hiszen az országban csak nálunk van a gyakorlati filozófia oktatása, 3 évfolyamon, összesen 4 osztályban tanítom.

Számomra a legfontosabb értékek az empátia, türelem, nyitottság, értő figyelem, elfogadás, melyeket a munkám során folyamatosan szem előtt tartok.

Hiszem, hogy a szülőkkel közösen gondolkodva, együttműködve lehet a legsikeresebben egyengetni a gyermekek útját.

Az Alma Materben megvalósíthatom ötleteimet, elképzeléseimet, ezért is nagyon szeretek itt tanítani. Mindig lehet rám számítani, ha az iskola díszítéséről, dekorációjáról van szó.

A tanítás mellett az iskolában működő tehetségműhelyek és a középiskolások közösségi munkájának koordinációját végzem.

Esztergomban végeztem tanító-művelődésszervező szakon. Szakmai fejlődésem érdekében a BME-n Közoktatási szakértő és közigazgatási vezető szakot végeztem.

Pár éve a pedagógus minősítés követelményeit is sikeresen teljesítettem.

Szabadidőmet szívesen töltöm utazással, kirándulással, új vidékek, kultúrák megismerésével. Szívemnek kedves időtöltés, a családom nagy örömére, az új ízek, receptek megismerése, kipróbálása.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: meszarosmaria@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál