Lakatos Gertrúd

Lakatos Gertrúd

óvodapedagógus

Nagyon izgalmas feladat nap, mint nap összhangot teremteni a legkisebbek életkori sajátosságai és az iskolai élet kihívásai között. Legfontosabb számomra hogy az ismeretszerzés egy örömteli folyamat legyen, a gyerekek kiegyensúlyozott, nyugodt légkörben töltsék a napjukat. Ami még talán ennél is fontosabb, az az, hogy a játékon keresztül szerezzék meg azt a tudást, ami a zavartalan iskolakezdéshez szükséges.

DSC_9797ff1981 decemberében születtem. Az egri Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnáziumban érettségiztem, majd 2004-ben óvodapedagógusként diplomáztam a zsámbéki Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. Azóta folyamatosan óvónőként dolgozom. 2009 szeptemberében csatlakoztam az iskola csapatához, ahol nagy örömmel veszek részt a nulladikos évfolyam iskolára való előkészítésében.
Nagyon izgalmas feladat nap, mint nap összhangot teremteni a legkisebbek életkori sajátosságai és az iskolai élet kihívásai között. Legfontosabb számomra hogy az ismeretszerzés egy örömteli folyamat legyen, a gyerekek kiegyensúlyozott, nyugodt légkörben töltsék a napjukat. Ami még talán ennél is fontosabb, az az, hogy a játékon keresztül szerezzék meg azt a tudást, ami a zavartalan iskolakezdéshez szükséges. A sikeres nevelésnek egyik feltétele a következetesség, ami szeretettel és elfogadással párosítok. A nevelési folyamatban kulcsfontosságú a szülőkkel való szoros, napi kapcsolattartás és együttműködés.
A foglalkozások közül a kedvenc tevékenységem az ének-zene, így kifejezetten szerencsésnek érzem magam, hogy ebben az intézményben ez egy kiemelt képzési terület, így a gyermekek már ebben az életkorban számos hangszerrel megismerkedhetnek, koncerteken, zenei foglalkozásokon vehetnek részt.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: lakatosgertrud@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál