Czerván Beáta

Czerván Beáta

tanító

Nagyon szeretek tanítani, a gyerekekkel lenni, a csillogó szemekbe nézni, terelgetni őket. Fontosnak tartom, hogy a tanulás öröm legyen számukra; igyekszem minél több kreativitással sikerélményhez juttatni őket. Hiszem, hogy minden gyermekben kincsek rejlenek, melyekre sok szeretettel, türelemmel, törődéssel rá lehet lelni.

DSC_8731ff2010-ben végeztem az Apor Vilmos Katolikus Főiskola tanító szakán, természetismeret műveltségi területen. Főiskolai tanulmányaim után egy kisvárosi általános iskolában tanítottam öt évig. 2015-ben csatlakoztam az Újalma csapatához. Jelenleg az egyik negyedik osztály tanítója vagyok; a gyerekeknek magyart, testnevelést, technikát oktatok.

Küldetésemnek érzem, hogy a könyvek szeretetére neveljem őket, hiszen az olvasás által kitárul előttünk a világ. Nincs is jobb érzés annál, mint amikor a szünetben, az udvaron vagy a tanóra előtt látok gyerekeket könyvvel a kezükben.

Nagyon szeretek tanítani, a gyerekekkel lenni, a csillogó szemekbe nézni, terelgetni őket. Fontosnak tartom, hogy a tanulás öröm legyen számukra; igyekszem minél több kreativitással sikerélményhez juttatni őket. Hiszem, hogy minden gyermekben kincsek rejlenek, melyekre sok szeretettel, türelemmel, törődéssel rá lehet lelni. Mindig megpróbálom a dolgok pozitív oldalát nézni, szeretném ezt a szemléletet átadni a gyerekeknek is.

A mai napig jó szívvel emlékszem vissza tanítóimra, a célom az, hogy az én diákjaim is szívesen emlékezzenek vissza az együtt töltött időre, a jó hangulatú tanórákra.

Szeptembertől új kihívás vár rám, hiszen a leendő első osztályosok egyik osztályfőnöke leszek.

Nagyon várom, hogy megismerjem őket és elinduljunk együtt ezen az izgalmas, örömteli úton!

Szeretek kézműveskedni. Ha időm engedi, szívesen festek, varrok, dekorálok. Az iskolában a kicsikkel és nagyokkal a kézműves fakultációkon tapasztaljuk meg az együtt alkotás örömét. Ha a szabadba vágyom, akkor leginkább kerékpározni vagy túrázni szoktam.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: czervanbeata@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál