Csík Viola

Csík Viola

tanító

Tudom milyen az, ha nem megy, és azt is, hogy tanulni csak jókedvvel lehet. Ezért törekszem arra, hogy óráim minél oldottabbak, izgalmasabbak, vidámabbak, változatosabbal legyenek.

csik_viola_b

Sok-sok éve dolgozom tanítóként. Szerencsés vagyok, azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Gyerekekkel lenni, velük a világot együtt felfedezni, zenét hallgatni, logikai játékokat játszani, olvasni, festeni, rajzolni és rengeteget beszélgetni. Nincs nap, hogy ne tanulnék tőlük valamit, s ha jól végzem munkám    én is adok nekik nap mint nap valami újat, egy közös feladat során környezetismeret órán, egy zenehallgatós, alkotásba belemerülős rajz órán, és persze mindenek felett matek órán. Imádok matekot tanítani. Sosem voltam benne jó igazán amikor én tanultam, pedig nagyon szerettem volna. Tudom milyen az, ha nem megy, és azt is, hogy tanulni csak jókedvvel lehet. Ezért törekszem arra, hogy óráim minél oldottabbak, izgalmasabbak, vidámabbak, változatosabbal legyenek. Sokat játszunk a gyerekkel, ezzel kezdünk elsőben, és aztán így folytatjuk együtt egészen hatodikig.

Itthon gimnazista nagylányommal és olvasással töltődöm, a barátok, koncertek, színházak a hétvégéimet gazdagítják.

Fantasztikusan jó helynek tartom az Új Almát, hálás vagyok, hogy egy ilyen csapat részese lehetek, s hogy szeptembertől 20 kis elsősnek újra én mutathatom meg, mennyire klassz hely is tud lennie egy iskola.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: csikviola@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál