Bordács Ágnes

Bordács Ágnes

Konduktor, fejlesztőpedagógus, TSMT terapeuta

A mozgás szeretete, életünkre gyakorolt hatása, a gyermekkori mozgásfejlődés fontossága, és a segíteni akarás igénye határozta meg elsősorban szakmai fejlődésemet. A mozgás- és egyéb fejlesztési lehetőségek terén több állomást is érintettem. Most az iskolában ezek mindegyikét lehetőségem lesz alkalmazni, és remélem, hogy a jó hangulatú mozgásos/fejlesztő órákkal hozzájárulhatok a gyermekek sokoldalú fejlődéséhez.

DSC_8453ffA mozgás szeretete, életünkre gyakorolt hatása, a gyermekkori mozgásfejlődés fontossága, és a segíteni akarás igénye határozta meg elsősorban szakmai fejlődésemet. A mozgás- és egyéb fejlesztési lehetőségek terén több állomást is érintettem. Most az iskolában ezek mindegyikét lehetőségem lesz alkalmazni, és remélem, hogy a jó hangulatú mozgásos/fejlesztő órákkal hozzájárulhatok a gyermekek sokoldalú fejlődéséhez.

Szekszárdon születtem, ott végeztem a középiskolai tanulmányaimat.

A Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetében szereztem meg első diplomámat konduktor-tanító szakon. Óvodás és iskolás csoportokban egyaránt dolgoztam.

A diploma megszerzése után egy év kiegészítő képzéssel az óvodapedagógusi végzettséget is megszereztem.

2012. nyarán végeztem el az ELTE fejlesztőpedagógia szakirányú továbbképzését, majd ugyanezen a területen szakvizsgát szereztem.

A 2015-ös évben került sor az Állapot- és Mozgásvizsgálat, az egyéni ill. a csoportos TSMT (Tervezett Szenzomotoros Torna) tanfolyamok elvégzésére, mely lehetőséget biztosít a gyermekek idegrendszeri érettséget érintő felmérése, egyénre szabott és csoportos torna tartására.

Az idei tanévben csatlakoztam az Újalma csapatához. Nagyon megfogott a csapat lendülete, jókedve és szakmai felkészültsége. Célom, hogy aktív részese legyek az iskola közösségének, munkámmal is segítve a gyermekek sokoldalú fejlődését.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: bordacsagnes@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál