Bakos Péter

Bakos Péter

tanító, informatikatanár, informatikai vezető

1981-ben születtem Miskolcon. Tanítói diplomámat a sárospataki tanítóképzőn szereztem tanító – informatikatanár szakon. A főiskola elvégzése után Budapestre költöztem, ahol rátaláltam erre az iskolára. Varázslatos légköre és az ide járó gyerekek jókedve olyannyira megfogott, hogy azóta sem akarok ettől szabadulni. A tanításban élvezem a szakmai szabadságot, hogy bátran alkalmazhatom a legújabb módszereket, eszközöket.

DSC_0030ff1981-ben születtem Miskolcon. Tanítói diplomámat a sárospataki tanítóképzőn szereztem tanító – informatikatanár szakon. A főiskola elvégzése után Budapestre költöztem, ahol rátaláltam erre az iskolára. Varázslatos légköre és az ide járó gyerekek jókedve olyannyira megfogott, hogy azóta sem akarok ettől szabadulni. A tanításban élvezem a szakmai szabadságot, hogy bátran alkalmazhatom a legújabb módszereket, eszközöket.

Maximalista vagyok, ennek megfelelően próbálom előcsalogatni mindenkiből, képességeihez mérten a lehető legtöbbet. Jelenleg az 1. osztály életét koordinálom, magyart és testnevelést tanítok nekik, e mellett a felső tagozat munkájában is részt veszek mint informatikatanár.
Az olvasástanítást kiemelten fontosnak tartom a munkám során. Azon túl, hogy jó olvasástechnika elsajátíttatására törekszem, gyönyörű feladat a klasszikus és kortárs gyermekirodalom felé nyitogatni a diákok érdeklődését. A szigor mellett a humor az állandó jellemzője óráimnak, ez a két dolog segít a mindennapokban, gyerekseregből közösséget formálni.
Szakmai hitvallásom megegyezik az iskola gyermekközpontú pedagógiájával. Arra törekszem, hogy a gyerekek boldogan, a tanulást megszeretve jussanak el lehetőségeik legmagasabb fokára és a mindennapi életben alkalmazható tudással gazdagodjanak.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: bakos.pr@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál