Udvarhelyi Anna

Udvarhelyi Anna

gyógypedagógus

Célom, hogy a gyermekek fejlesztése jó hangulatban, nyugodt légkörben teljen, ezért is igyekszem a foglalkozásaimat színesíteni, kreatív eszközökkel gazdagítani, a játékokon keresztül elérni az eredményeket.

Tanulmányaimat 2007 júniusában fejeztem be a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karon, ahol gyógypedagógus diplomát szereztem, azóta is aktívan dolgozom iskolákban, óvodákban szereztem tapasztalatot.

Nagyon fontosnak tartom az új ismeretek szerzését, igyekszem folyamatosan képezni magam. 2010-ben diplomáztam ELTE-Pedagógiai és Pszichológiai kar Neveléstudományi mesterképzés szakán majd 2013-ban szakvizsgáztam, valamint több tanfolyamot, többek közt a GMP tanfolyamot, 2023-ban pedig az Alapozó Fejlesztőt.

A gyerekek ellátása során figyelembe veszem a személyiségüket, egyéni képességeiket és a tünetek változatosságát. Célom, hogy a gyermekek fejlesztése jó hangulatban, nyugodt légkörben teljen, ezért is igyekszem a foglalkozásaimat színesíteni, kreatív eszközökkel gazdagítani, a játékokon keresztül elérni az eredményeket.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: udvarhelyianna@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál