Harka Zsófia

Harka Zsófia

tanító

Nagy örömömre szolgált, hogy a matematika tantárgyon keresztül a gyerekek logikáját, kreativitását és gondolkodási képességét fejleszthettem. A környezet órákon arra törekedtem, hogy élményszerűvé tegyem az órák anyagát és a gyerekek játszva-tanulva fedezzék fel az őket körülvevő világot.

Sportszerető családból származom, ezért egyértelmű volt számomra, hogy a Testnevelési Főiskola kosárlabda edzői oklevelem után, az ELTE tanítói diplomámat testnevelési műveltség területen szerzem meg. 2015-ben ugyanezen egyetem matematika műveltség területén szereztem oklevelet. Hiszem, hogy a sport és a logikai gondolkodás szorosan összefügg.

2006-ban sikerült elhelyezkednem az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskolában. 10 remek évet töltöttem ott, rengeteg tapasztalatot gyűjtve folyamatosan sajátítottam el a pálya kisebb-nagyobb fortélyait. Nagy örömömre szolgált, hogy a matematika tantárgyon keresztül a gyerekek logikáját, kreativitását és gondolkodási képességét fejleszthettem. A környezet órákon arra törekedtem, hogy élményszerűvé tegyem az órák anyagát és a gyerekek játszva-tanulva fedezzék fel az őket körülvevő világot.

A sport kiemelkedő szerepet játszik az életemben (22 éve kosárlabdázom és quadrathlon versenyekre járok). Hiszek abban, hogy a gyerekeknek lehetőséget kell adni, hogy minél többet mozogjanak, játsszanak, de az elsődleges cél az, hogy a mozgás utáni vágy beépüljön a személyiségükbe, és felnőttként is igényük legyen a mindennapos mozgásra. Kiemelt célom, hogy a gyerekek szabad idejét élménnyé tegyem. Jó látni őket testmozgás közben és segíteni, hogy megértsék a bátorság, becsületesség és az önzetlenség jelentőségét.

Az Újalma csapatához idén fogok csatlakozni, és jóleső izgalommal várom, hogy egy új helyzetben próbáljam ki magam. A gyerekeknek olyan szeretetteli légkört szeretnék teremteni, amely keretek között nyújt biztonságot, nyitottságot és önmegvalósítást jelent számukra.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: info@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál