Állásajánlat

XI. kerületi általános iskolánkba keresünk intézményünk Küldetésnyilatkozatában megfogalmazott értékrendjével azonosulni tudó főállású tanítót és főállású ének-zene tanárt határozatlan időre.

Fényképes önéletrajzokat a mestero@ujalma.hu címre várjuk.

Milyen zongoratanárt keresünk?

Családias hangulatú csapatunkba olyan pedagógust keresünk, aki kész arra, hogy kreativitással, játékossággal a zenét gyermekeink életének szerves részévé tegye. Ennek érdekében bátran használ különböző zenei stílusokat, nyitott a közös zenélésre, örömöt, élményt adva tanítványainak. Örülünk, ha te magad is nyitott vagy a közös zenélésre.

Alapvetésünk, hogy legyen a zene mindenkié, igyekszünk lehetőséget biztosítani arra, hogy a hangszertanulás elérhető legyen mindenki számára.

A zenén belül a stílusokat, mint különböző nyelvet tekintjük, ezért a klasszikus, és a könnyűzenei irányzatokat is használjuk arra, hogy a gyerekeket megszólítsuk általa. Hisszük azt, hogy minden gyerekhez más út vezet, a pedagógus feladata ezt az utat megtalálni. Nagyon örülünk, ha a gyerek beleszeret Bach muzsikájába, de arra is nyitottak vagyunk, ha a Star Wars-ból szeretne egy dalt eljátszani.

Elsősorban jó pedagógust keresünk, aki a zenén keresztül adja át az általa képviselt értékeket, nem zenészt, aki tanítani kényszerül. Lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy a gyerekek kezében legyen egy olyan önkifejező eszköz, amin keresztül meg tudnak mutatkozni. Írhatnak dalokat, kíséreteket, bekapcsolódhatnak az iskolai zenekarba, szabad fantáziának nem szabunk határt.

Ez egy kreatív, lehetőségekkel teli munkahely, ahol a zenetanárok a szakmailag megalapozott álmaikat megélhetik, megvalósíthatják.

Milyen tanítót keresünk?

A pedagógus szakma iránt elkötelezett, gyermekközpontú gondolkodású csapatjátékost keresünk, aki stabil szakmai háttér mellett szeretné kibontakoztatni kreativitását és alkotó tehetségét modern tanítási technikákat is alkalmazva. Örülünk, ha van már pár év tapasztalatod, hiszel a differenciált tanításban, nyitott vagy a digitális eszközök használatára a mindennapokban.

Mit nyújtunk?

  • Több mint húsz éves stabil, biztonságos, kiszámítható intézményi háttér, szakmai és anyagi megbecsülés.
  • Kellemes munkakörnyezet, alacsony osztálylétszámok.
  • Rendszeres továbbképzési lehetőség, szakmai támogatás.
  • Együttműködő családok, lelkes gyerekek, innovatív tanárcsapat.