Állás

Az Új Budai Alma Mater Általános Iskola, AMI és Óvoda keres csapatába tanító végzettségű kollégát határozatlan idejű, főállású támogató tanári munkakörbe. 11. kerületi magániskolánk tanári kara teljes, az új csapattag a magasabb szintű szakmaiság érdekében kerül felvételre.

A támogató tanár feladata az osztálytanítók munkájának segítése, a differenciálás támogatása, helyettesítéssel órák tartása az alkalmanként hiányzó kollégák helyett.

Az ideális jelölt magyar szakkollégiummal rendelkezik, vagy szívügye az írás-olvasás tanítása. Élvezi az intézményünk adta szakmai szabadságot, értéknek tekinti a kreativitást, szeret csapatban dolgozni, nyitott a módszertani újdonságokra, erős digitális kompetenciái vannak.

Bérezés az intézményünk minőségi szorzójával emelt pedagógus bértábla szerint (1,5-1,6 szorzóval az állami bértáblához képest).

Ha megbecsülés mellett, magas szakmaisággal, jó munkakörülmények között szeretné hivatását gyakorolni, várjuk fényképes önéletrajzát a gyuriczakrisztian@ujalma.hu e-mail címre!