Első levél haza

_LAC5216

3 év kihagyás után ma újra útnak indultunk. Az erdei iskola, mint életérzés átaludta a 2020-as, 2021-es és a 2022-es évet és már csak rólunk álmodozott! De most végre itt vagyunk.

Az első közös élményért a Tisza-tavi Ökocentrumba poroszkáltunk. A buszos út forróságát egy frissítő tiszai hajókázással enyhítettük Poroszlón. Később egy fél órára mi is halakként lubickolhattunk, hiszen egy óriási akváriumot tekinthettünk meg, majd gyors törzsfejlődéssel halból madárrá változtunk és az Ökocentrum kilátójából csodálhattuk meg a Tisza-tó varázslatos világát. Csak kapkodtuk a fejünket a vizes játékok, a mászópálya és a 3D mozi élményeinek labirintusában.
Késő délután elfoglaltuk a szálláshelyünket Szolnokon. Felpattintottuk a bőröndöket és elámultunk, milyen csodás napirendben sorakoztak a becsomagolt ruhák! Köszönjük nektek! Ígérjük, hogy ugyanilyen szépen pakoljuk vissza! Szolnok egyik híres körforgalmában egy igazi helikoptert láttunk egy talapzatra erősítve. Zsuzsa néni városi nevezetességekről szóló előadása pedig pont olyan magasságokba emelt, mint egy helikopter. Egy csomó érdekességet megtudtunk Szolnokról.
Az estét a hagyományos avatás zárta. Ezúttal több évfolyam is megígért és megfogadott mindent, amit egy igazi újalmásnak tennie kell. Mi pedig most arra teszünk ígéretet, hogy a holnapunk is ugyanilyen tartalmas és színes lesz, mint a mai! Szép álmokat kívánunk!