Jelentkezés az iskolába

Kedves Érdeklődők!

Intézményünkben a 2020/2021-es tanévében induló nulladik és első évfolyamok kialakítása megtörtént.

2020/2021-es tanévre a jövő évi negyedik, ötödik, hatodik és hetedik évfolyamra fogadunk be jelentkezéseket.  Érdeklődés esetén küldjék el bemutatkozó levelüket a felveteli.ujalma(kukac)gmail.com címre. Amennyiben az osztályfőnökök szeretnének megismerkedni gyermekükkel, abban az esetben postázzuk jelentkezési lapunkat!

A 2021/2022-es tanév nulladik és első évfolyamára a jelentkezési felület 2020.03.15-én nyílik meg a délelőtti órákban.

A jelentkezés legfontosabb paraméterei a következők az első osztályba:

Azok a gyermekek, akik 2021. augusztus 31-ig betöltik 6. életévüket tankötelesek lesznek, így első évfolyamra tudnak jelentkezni.

Fontos információ azoknak, akik bizonytalanok az iskolakezdésben, holott tanköteles lesz gyermekük. A jelenlegi szabályozás szerint a szülők kérvényezhetik majd az Oktatási Hivatalnál a plusz egy óvodai nevelési évet. Az űrlapon lehetőségük lesz jelezni, ha ezt szándékoznak kérvényezni. Amennyiben a hivataltól kapnak ilyen engedélyt, akkor a nulladikos csoportok kialakításánál döntünk gyermekük felvételéről.

A jelentkezés legfontosabb paraméterei a következők a nulladik évfolyamra:

2015. szeptember 1. és 2017. január 1. között született gyermekek jelentkezését várjuk 2021. szeptemberében induló csoportjainkba.

Amennyiben intézményünk alkalmas lehet gyermeke oktatására-nevelésére, úgy telefonon egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra a szülőkkel és a gyermekkel.

A megválaszolt kérdőív teszik lehetővé, hogy a találkozáson már személyre szabottan, az Önök gyermekére fókuszálva tudjunk kérdéseikre válaszolni.

Az iskolára vonatkozó általános információkat a honlapunkon találhatják.

Kitöltés előtt kérjük, olvassa el a Felvétel menüpontot iskolánk honlapján, ahol részletes információkat kaphat a felvétel menetéről és a támogatással kapcsolatos részletekről.

Felvétel menete

Hozzájárulás

Jelentkezési űrlap az (a jelentkezési laphoz kattintson ide)

Amennyiben a rendszer nem tudja elküldeni az online jelentkezési lapot, abban az esetben kérjük, jelezze ezt az info@ujalma.hu címre.