Jelentkezés az iskolába

Jelentkezési lap az Új Budai Alma Materbe

 
A 2020-2021-es tanév nulladik és első évfolyamába jelentkezett családokat tájékoztatjuk, hogy a megváltozott törvényi szabályozások miatt felvételi eljárásunkat módosítjuk. A törvény végrehajtási rendelete várhatóan szeptember végén jelenik meg. Mindenkit e-mailben tájékoztatunk az ismerkedés folyamatáról. 
Felhívjuk azok figyelmét, akik már nem tudtak jelentkezési lapot kitölteni a 2020-2021-es tanév nulladik és első évfolyamára és csupán várólistára regisztráltak, hogy a megváltozott törvényi szabályozások miatt várhatóan nem lesz lehetőségünk senkinek lehetőséget biztosítani az ismerkedésre.
 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, hogy amennyiben intézményünkbe szeretné gyermekét járatni, az alábbi kérdőív kitöltésével tegye lehetővé számunkra, hogy jobban megismerhessük őt. Csak azokra az évfolyamokra fogadunk jelentkezést, ahol a kérdőív részletes kérdésekkel megnyílik.

A várólistára való regisztráció nem jelent jelentkezést az iskolába.

A beérkezett jelentkezéseket havonta összesítjük. Amennyiben intézményünk alkalmas lehet gyermeke oktatására-nevelésére, és az adott évfolyamon van betölthető üres hely, úgy telefonon egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra a szülőkkel és a gyermekkel.

A megválaszolt kérdőívek teszik lehetővé, hogy a találkozáson már személyre szabottan, az Önök gyermekére fókuszálva tudjunk kérdéseikre válaszolni.

Az iskolára vonatkozó általános információkat a nyílt nap tájékoztatóján szerezhetnek az intézmény vezetőjétől.

Kitöltés előtt kérjük, olvassa el a Felvétel menüpontot iskolánk honlapján, ahol részletes információkat kaphat a felvétel menetéről és a támogatással kapcsolatos részletekről.

Felvétel menete

Hozzájárulás

Amennyiben a rendszer nem tudja elküldeni az online jelentkezési lapot, abban az esetben kérjük, jelezze ezt az info@ujalma.hu címre.