Nyílt napok

Iskolánk nyílt napjai

A 2020-2021-es tanév nulladik és első évfolyamába jelentkezett családokat tájékoztatjuk, hogy a megváltozott törvényi szabályozások miatt felvételi eljárásunkat módosítjuk. A törvény végrehajtási rendelete várhatóan szeptember végén jelenik meg. Mindenkit e-mailben tájékoztatunk az ismerkedés folyamatáról. 
 
Felhívjuk azok figyelmét, akik már nem tudtak jelentkezési lapot kitölteni a 2020-2021-es tanév nulladik és első évfolyamára és csupán várólistára regisztráltak, hogy a megváltozott törvényi szabályozások miatt várhatóan nem lesz lehetőségünk senkinek lehetőséget biztosítani az ismerkedésre.
 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, hogy amennyiben intézményünkbe szeretné gyermekét járatni, az alábbi kérdőív kitöltésével tegye lehetővé számunkra, hogy jobban megismerhessük őt. Csak azokra az évfolyamokra fogadunk jelentkezést, ahol a kérdőív részletes kérdésekkel megnyílik.

A várólistára való regisztráció nem jelent jelentkezést az iskolába.

A beérkezett jelentkezéseket havonta összesítjük. Amennyiben intézményünk alkalmas lehet gyermeke oktatására-nevelésére, és az adott évfolyamon van betölthető üres hely, úgy telefonon egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra a szülőkkel és a gyermekkel.

A megválaszolt kérdőívek teszik lehetővé, hogy a találkozáson már személyre szabottan, az Önök gyermekére fókuszálva tudjunk kérdéseikre válaszolni.

Az iskolára vonatkozó általános információkat a nyílt nap tájékoztatóján szerezhetnek az intézmény vezetőjétől.

Kitöltés előtt kérjük, olvassa el a Felvétel menüpontot iskolánk honlapján, ahol részletes információkat kaphat a felvétel menetéről és a támogatással kapcsolatos részletekről.

A nyílt napok programja:

  • 7:45-8:45 Kávé, habbal… kötetlen beszélgetés gyerekek nevelését és oktatását érintő kérdésekről.
  • 9:00-11:00 Nyílt órák 1-8. osztályig
  • 11:00-12:00 Tájékoztató az intézmény szakmai munkájáról

Iskolánk nyílt napjai:

  • 2019. november 13.
  • 2019. december 3. csak leendő elsősöknek
  • 2020. január 9.
  • 2020. február 4.
  • 2020. március 19. csak 2-3. és 5-8. évfolyamokon

nyilt_0109

A jelentkezést lezártuk 2020.01.09. 7:28

A nyílt napokon való részvétel kizárólag előzetes regisztráció után lehetséges. 

Regisztrálni az iskola honlapján, a Nyílt napok menüpont alatt  lehetséges. Az online felület az aktuális nyílt nap előtt 10 nappal nyílik meg.

Egy osztályban egy időben maximum 20 vendéget tudunk fogadni.

 

 

Az iskola életébe, a tanórákba bepillantást nyerhet a videogaléria alatt található kisfilmek segítségével.