Fenyvesi Fruzsina

Fenyvesi Fruzsina

magyar- és történelemtanár

Fontosnak tartom, hogy hatékony módszereket dolgozzak ki a rendszerlátás, kommunikációs, anyanyelvi, ill. szociális kompetencia fejlesztésére. A gyerekekkel közös munkában igyekszem érvényre juttatni azt, ami szerintem egy tanár fő feladata: a tehetség felfedezése a diákokban, a kitalálás és a megtalálás szorgalmazása, egy olyan környezet kialakítása, ahol nem csupán kérdezni szeretnek a diákok, hanem felfedezni is.

DSC_9528ffTanulmányaimat az ELTE, illetve  Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem esztétika, magyar jelnyelv, illetve történelem és magyar tanári szakon. Minden eddigi képzésem valamilyen formában kapcsolódott a művészetekhez, ezért is alakult ki bennem fokozott érdeklődés a művészeti ágak, illetve az azokhoz kapcsolódó tudományterületek oktatása iránt. Hiszem, hogy az interdiszciplinaritás által hatékonyan lehet fejlődni és fejleszteni, megtanulni játszani és játszva tanulni az iskola keretein belül. Fontosnak tartom, hogy hatékony módszereket dolgozzak ki a rendszerlátás, kommunikációs, anyanyelvi, ill. szociális kompetencia fejlesztésére. A gyerekekkel közös munkában igyekszem érvényre juttatni azt, ami szerintem egy tanár fő feladata: a tehetség felfedezése a diákokban, a kitalálás és a megtalálás szorgalmazása, egy olyan környezet kialakítása, ahol nem csupán kérdezni szeretnek a diákok, hanem felfedezni is.

Nagyon várom az új tanév kezdetét az Újalmában, ahol Krisztiánnal a magyar, Péterrel a történelem oktatásban fogunk szoros együttműködésben egy csapatként dolgozni.

 

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: fenyvesifruzsina@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál