Levelek haza – csütörtök Erdei 2017

1/A

Kámán Maja: Kedves Anya és Apa! Nagyon tetszik ez az erdei iskola. Ma az a legjobb a napomban, hogy részt vehetek a bátorságpróbán! Puszi!

K. Barni: Kedves Anya és Apa! Nagyon szeretlek titeket, nemsokára találkozunk. Remélem Szumba is jól van. Puszi!

D. Zsófi: Kedves Anya és Apa! Nagyon hiányoztok! Vicceset fogunk ma csinálni. Bátorságpróba lesz. Egy kicsit izgulok! Beöltözünk majd kommandósoknak. Az ijesztgetők nem minket fognak megijeszteni, hanem majd mi ijesztjük meg őket! Puszi!

Aurél: Kedves Apa! Itt nagyon jó a hangulat, de azért szívesen találkoznék már veled! Ma bátorságpróba lesz és én bátor vagyok! Nem sokára találkozunk. Nagyon hiányzol! Puszi!

S. Zsombor: Kedves Anya és Apa! Hiányoztok! Ma lesz a bátorságpróba. Én egyáltalán nem félek. Igyekszem jó lenni, már várom, hogy megölelhesselek titeket! Jól osztom be a pénzemet is Apa! Puszi!

Bódi A: Kedves Anya és Apa! Nagyon hiányoztok! Ma lesz a bátorságpróba. Egy kicsit izgulok, de azért nem félek! Sok puszi nektek!

B. Lili: Kedves Anya és Apa! Ma lesz a bátorságpróba. Egy kicsit izgulok, de jó lesz. Nagyon hiányoztok! Puszillak benneteket Anya, Apa, Ádám, Dávid és persze a kis házi állatkáknak is! J

Fekete Bongor: Kedves Anya és Apa! Szeretettel várjatok haza! Jók a szobatársaim és én is jó vagyok! Jó minifocit játszottunk. Remekül éreztem magam és sok vízi állatot fogtam ki tegnap a patakból. Találtunk egy olyan állatot, mely olyan volt, mint egy dínóhal. Ölel: Bongi

Brázai Beni: Kedves Anya és Apa! Nagyon jó eddig a hetem! Nagyon sokat játszunk. Ákos bácsi engedett pluszban pihenni. Nagyon jó volt átmenni más szobákba is játszani. Tegnap a patakban sok állatot fogtunk. Puszillak benneteket!

Szebeni Zsófi: Kedves Anya és Apa! Nagyon jól érzem magam és már jobban tudok aludni. Köszönöm még egyszer a tortát. Kata hozott nekem karkötőt és sport szeletet. Szeretlek és hamarosan otthon leszek.

Dobrovoczky Kira: Kedves Anya és Apa! Hamarosan találkozunk, remélem minden állatom jól van és szeretném ha örökre élnétek! A tegnapi mérkőzés döntetlen lett és egy csomó pénzt megtakarítottam. Kosaraztunk Brezovai Kirával. Remélem jó lesz a bátorságpróba. Egy kicsit sem izgulok!

Süveges Sára: Kedves Anya és Apa! Nagyon várom, hogy hazaérjek és azt hogy Lázárral játszadozzak. Ha hazaérek mindenkinek viszek valamit, de legfőképp magam. Nagyon jó itt és egy picit izgulok a bátorságpróba előtt, de én fogok mindenkit megijeszteni!

Kriván Lili: Kedves Anya és Apa! Ma lesz a bátorságpróba, de egyáltalán nem izgulok. Holnap a vásárban veszek magamnak egy fidget spinnert! Nagyon hiányoztok, de holnap találkozunk. Csináltam egy szép karkötőt! Majd megmutatom! Puszi J

1/B

Schliszka Dani: Szia Anya és Apa! Ma egy csörgőt készítettünk. Bátorságpróba is lesz és tábortűz. Tegnap számháború visszavágó volt és mi nyertünk! J Medencéztünk is tegnap: vízipuskáztam, mert kaptam kölcsön. Veletek otthon mi történt? Sziasztok! Holnap megyek haza! Puszi!

Szervánszky Ádám: Szia Anya, Apa! Tegnap volt a számháború visszavágó és mi nyertünk! Voltunk még medencézni és vízipisztolyoztam a Barnus puskájával. Ma készítettünk csörgőt wc papír gurigából. Ma este lesz a táborűz, amit nagyon várok már és még lesz állatos bemutató is. Ma is fogunk medencézni! Sziasztok, puszi!

Oros Boti: Szia Anya! Nagyon jól érzem magam. Te most mit csinálsz? Jól vagy? Tegnap fociztunk, voltak egyéb sportok is, de én csak a focira jelentkeztem. Zsozsó néni ellen játszottunk és döntetlen lett végül. Ma is és tegnap is medencéztünk. Puszillak Anya!

Dodi: Szia Anya! Remélem, hogy jó napod lesz ma. Ha hazaértünk, majd adok neked egy ajándékot, szerintem tetszeni fog. Zeusszal sokat sétálsz? Ma megint fogunk fürdeni a medencében. Ha hazaérek biztos sokat foglak ölelgetni és puszilgatni. Holnap találkozunk, puszi Anya!

Tar Lencsi:

Szia Anya! Tegnap megint voltunk medencézni és sportoltunk is. Társasoztam Málnával és nagyon jól érzem magam. Átmentem sokszor a párakapun, voltunk a büfében is. Puszi Anya!

Szia Apa! Remélem most is sétáltatod még Benedeket. Tegnap voltunk sportolni, ma meg kézműveskedtünk. Puszi Apa!

 

Kató Lelle: Szia Anya, Apa! Szia Krumpli, Robert, Anna, Emma! Tegnap volt sportdélután. Én csak néztem és drukkoltam. Ma csináltam egy karkötőt, nagyon jól érzem magam. Holnap találkozunk! Puszi!

 

Benedek: Szia Anya! Te jól vagy? Én jól vagyok, tegnap fociztunk és Zsozsó ellen voltam. Döntetlen lett a vége. Jól érzem magam, repcsiket hajtogatunk. Sok-sok puszi, holnap találkozunk!

 

Magony Dorka: Szia Anya, Apa! Hiányoztok! Jól érzem itt magam! Nagyon jó volt ma is a reggeli és jó volt az éjszaka is. Csináltam meglepetést! Puszi Mami, puszi Apa!

 

Tési-Horváth Emma:

Szia Anya! Nem sokára találkozunk! Nagyon jó itt az erdei iskolában, sokat játszunk. Mindennap medencézünk és nagyon sokat lehetünk a szabadban. Remélem, hogy te is jól érzed magad. Voltunk kirándulni is!

Szia Apa! Nem sokára találkozunk és már várom, hogy játszhassunk és mókázhassunk! Te is remélem ilyeneket csinálsz! Rengeteg dolog történt velünk, pl: kirándultunk, medencéztünk! Remélem, hogy sok izgalmas dolgot fogunk még együtt csinálni és még sok minden vár ránk! Puszi: Emma

 

Parnaki Lili: Szia Anya, Apa és Marcipán! Nagyon jól érzem magam és nagyon hiányoztok! Várom, hogy hazamenjek, mert nagyon hiányoztok! Sok-sok puszi!

 

Nina: Szia Anya! Hiányzol nagyon! Holnap találkozunk! Képzeld! Ma készítettünk csörgőt! Holnap a parkolóban találkozunk! Puszilom a családot! <3 J

 

Tasi: Anya és Apa! Hamarosan találkozunk! Már csak egy nap van hátra, hogy ha ez a nap letelik. Volt svédasztalos reggeli ma is! Kézműveskedtünk és csináltunk esőbotot! Puszi, puszi, puszi: Tasi J J J

 

Málna:

Szia Anya! Az volt a legjobb, hogy készítettem esőbotot és az nagyon jó volt. Az volt még nagyon jó, hogy csináltam magamnak karkötőt is. Ennyi! J Puszi!

Szia Apa! Nagyon szeretlek, nagyon hiányzol nekem. Jól van otthon Ceu? Ő is nagyon hiányzik! Imádlak, puszi, puszi!

 

Barnus: Szia Apa! Tegnap volt visszavágó a számháborúban. Mi nyertünk, képzeld! Tegnap volt medencézés is. Zsozsó és Orsi néni kezéből ugrottam be és lövöldöztem a fiúkat. Szeretlek, puszi! <3

 

S. Orsi: Sziasztok! Csináltam sok-sok karkötőt nektek. Csörgőt is készítettem, jól érzem magam. Holnap találkozunk! Sokat szoktunk lógni a rudakon! Sziasztok!

 

4/a

Mikola Lujza: szia Mária <3  minden ok, imádlak. Ma lesz a bátorságpróba. Puszi <3 <3 <3 <3 imádlak, és a többieket is.

 

F. Odett: Szia anya és apa! M van a bátorságpróba. Remélem, jól sikerül, nagyon szeretlek Titeket! hiányoztok, millió puszi Anya, Apa  és Bodzi

 

Kis Niki:

Szia Anya és szia Apa! Tegnap nagyon hiányoztatok, és most is hiányoztok! Holnap majd megyünk Visegrádra, ott majd látjuk a Herkules-kutat. Ha hazaérek, kivel leszek? Tegnap voltam mesélni a kisebbeknek, és meséltem a Dodinak meg a Barnuséknak ott a mesékben olyan szavak voltak, mint Hiperi ember, meg Mértekvitéz… A számháborúban egyszer nyertünk, egyszer vesztettünk. Nagyon sokat röpiztünk és nagyon jó volt. A tanár-diák röpi is nagyon jó volt. A többit elmesélem, ha hazaérek. Sziasztok!

 

5. osztály

 

Péntek Zoli: Bocsi, hogy eddig nem tudtam küldeni levelet, de most fogok. Nagyon jó volt eddig az erdei suli, remélem ti is jól vagytok. Nagyon sok program volt, pl: kalandpark, medencézés, előadások, focizás, teniszezés, röpizés, tanár-diák meccsek. A számháborút is nagyon szerettem. Egyet veszítettem, egyet nyertem. A cipő a kislábujjamat egy kicsit felsértette, de ez a legkisebb. Már nagyon várom, hogy hazaérjek és újra találkozhassunk. Sok puszi és ölelés. Maci