Falb Zsófia

Falb Zsófia

tanító

Számomra az egyik legfőbb szempont, hogy a gyerekek játszva tanuljanak, és jól érezzék magukat az együtt töltött idő során. Fontosnak tartom, hogy a kitűzött céljainkat közösen valósítsuk meg, partnerekként.

DSC_9743ffSzámomra az egyik legfőbb szempont, hogy a gyerekek játszva tanuljanak, és jól érezzék magukat az együtt töltött idő során. Fontosnak tartom, hogy a kitűzött céljainkat közösen valósítsuk meg, partnerekként.

Falb Zsófiának hívnak, a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János karán végeztem tanítóként rajz műveltségi területen. Mindig is emberekkel szerettem volna foglalkozni. Gimnázium első osztályában született meg a gondolat, hogy a tanítói pálya áll a szívemhez a legközelebb. Onnantól egyenes út vezetett az egyetemre, ahol sikeresen teljesítettem. Nagyon örülök, ha gyerekeket taníthatok, bármelyik korosztállyal gyorsan megtalálom a közös hangot. Többször segédkeztem már táborok vezetésében, bébiszitterkedtem 4 évig, és rengeteg gyerekekhez köthető munkát végeztem az egyetemi éveim alatt.  Minden percét élveztem.

Ahogy a gyerekek, én is szeretem a változatosságot és örülök a kihívásoknak, éppen ezért fő célomnak tűztem ki a továbbtanulást és a szakmában való elmélyülést. Arra törekszem, hogy minél többféle módszert ismerjek meg, amellyel a gyerekek fejlődését segíthetem. Úgy gondolom, az Új Budai Alma Mater a legjobb hely arra, hogy ezt megvalósítsam.  Semmi sem ösztönöz jobban, mint a gyerekek arcán az öröm, amikor sikerrel járnak.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: falbzsofia@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál