Bíró Fanni

Bíró Fanni

angoltanár

Gyerekekkel foglalkozni számomra végtelenül izgalmas, lenyűgöz, hogy mindegyikük egy külön univerzum, és a legszebb kihívás, hogy ezekhez az egyedi univerzumokhoz megtaláljam a legmegfelelőbb utat.

2020-ban diplomázom az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, angol műveltségterületen. Érettségi után kicsit nehezen találtam rá az igazán nekem való pályára, de miután 3 évet dolgoztam Kínában vívóedzőként, ahol főleg gyerekeket tanítottam, egyértelművé vált számomra, hogy a hazatérés után is a fiatalabb korosztály felé kell fordulnom.

Mindig is nagyon szerettem nyelveket tanulni, az angol mellett kínaiul és franciául beszélek, így mindig örömmel tölt el, ha a nyelvtanulás szeretetét és élményeit átadhatom másoknak.

Gyerekekkel foglalkozni számomra végtelenül izgalmas, lenyűgöz, hogy mindegyikük egy külön univerzum, és a legszebb kihívás, hogy ezekhez az egyedi univerzumokhoz megtaláljam a legmegfelelőbb utat. Ahogyan Winkler Márta fogalmazott egy előadásán: “Nagyon nehéz ma gyereket nevelni, de egyetlen gyerekről sem mondhatunk le, mindegyiknek meg lehet az útját találni. Nincs olyan gyermek, amelyik valamivel nem hívható.

Izgatottan várom, hogy elkezdhessem ezeket az utakat megtalálni, még akkor is, ha most csak a képernyőkön keresztül tudunk találkozni.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: birofanni@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál