Béres Eszter

Béres Eszter

zenetanár

Számomra a zenetanítás rengeteg örömet hoz és hozott, és eddigi benyomásaim alapján az Újalmás diákokkal sem lesz ez másként!

Nyolcéves koromban kezdtem hegedűn tanulni. 16 éves korom óta pedig magánének hangképzésben vettem részt. A gimnázium után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán, illetve az ELTE BTK ének-zene, karvezető szakán tanultam.
Még mielőtt folytattam volna tanulmányaimat, már a Pesthidegkúti Waldorf Iskola zenetanára voltam. 2008-tól pedig zenetudományt tanultam a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Továbbra is folyamatosan dolgoztam gyerekekkel, felnőttekkel, elsősorban hangképzést, szolfézst tanítottam és tanultam a saját szakmai és előadóművészi fejlődésem érdekében is. Kórusvezetőként szeretem ötvözni a klasszikus és dzsesszes műfajokat.
A tanítás mellett kisebb formációkkal, rendszeresen szoktam színpadon állni.
2011-ben a művészetterápia iránt kezdtem érdeklődni, az ehhez kapcsolódó tanulmányaimat szintén hasznosítom a gyerekekkel folytatott közös munkában.

A zenetanulás önmagában formálja a személyiséget, a művészetterápiás eszközök pedig segíthetnek egy-egy elakadásban.

A Lauder Zeneiskolában már évek óta meglévő állásom mellett csatlakozom az Újalma tanári csapatához három napban, hogy tudásomat megoszthassam az itt tanuló gyerekekkel is.

Számomra a zenetanítás rengeteg örömet hoz és hozott, és eddigi benyomásaim alapján az Újalmás diákokkal sem lesz ez másként!

 

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: bereseszter@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál