Baksa Krisztina

Baksa Krisztina

csellótanár

A tudás alatt nem csak a csellózást értem, hanem mint a zenei értékeket, az önkifejezés eme eszközét, a magabiztosságot a színpadon, az örömöt, a játékot. Mert igen a hangszeren játszani kell. Élvezni minden egyes pillanatát.

4 éves koromban ismerkedtem meg a zenével és a csellóval, Kisvárdán az óvodában. Nagyon megtetszett már első hallásra a hangszer hangja, és a légkör, amit teremtett minden egyes megszólaltatott hang.

Ennek hatására én is ifjú kis csellista lettem, aki a Bartók Konzervatórium, és a Zeneakadémia elvégzése után, felnőttként úgy érzi, készen áll a meglévő tudását tovább gyarapítani, és átadni a jelen ifjú csellistáinak. A tudás alatt nem csak a csellózást értem, hanem mint a zenei értékeket, az önkifejezés eme eszközét, a magabiztosságot a színpadon, az örömöt, a játékot. Mert igen a hangszeren játszani kell. Élvezni minden egyes pillanatát.

Ehhez adhatok kulcsot a gyerekek kezébe, hogy saját tapasztalataikkal, és a megvalósított vágyaikkal tegyék boldogabbá az életüket, ami szerintem az egyik legszebb dolog a tanárságban. Úgy gondolom, hogy minden gyerek lelkéhez más-más zene vezet, szeretném nekik megadni azt a lehetőséget, hogy megtalálhassák a sajátjukat.

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: info@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál