Aranyos Dominika

Aranyos Dominika

ének-, szolfézs-, és magánének tanár

Az Újalmával 2018 nyarán találkoztam először, a Jazz-rock táborban tanítottam gitározni a gyerekeket és nagyon megtetszett az iskola szemlélete, a gyerekekhez való hozzáállásuk. Nagyon hálás vagyok, hogy itt folytathatom pályafutásomat.

DSC_9296ffA zene már egészen kicsi koromtól meghatározta az életem: zenei általános iskolába jártam, ahol kiemelt énekóráink voltak az énekkar mellett. Kisiskolás koromban kezdtem el furulyázni és hegedülni is, melyet a középiskola végéig, sőt az után is folytattam. A fiatalok nagy kedvence, a gitár se maradhatott ki a sorból, így otthon, könyvből kezdtem el a tanulást 14 évesen. Azóta ezt tekintem fő hangszeremnek.

2017 októberétől járok a Magyar Hajnal Énekstúdióba, mert fontosnak tartom, hogy a hangom is képezve legyen. Több együttesben is megfordultam már, eleinte vokalistaként, később szólistaként és gitárosként is. Otthon házi stúdiót alakítottam ki, ahol már több zenei felvételt készítettem. Iskolán kívüli gyermekkórust alapítottam tavaly szeptemberben, a The Light Gyermekkórust, melynek célja, hogy olyan mai modern dalokat tanuljanak a gyerekek, amiket tényleg szívesen énekelnek, valamint a tanult dalokból klipek készüljenek.

Tanítói diplomámat az ELTE-n szereztem 2014-ben, ének-zene műveltségterülettel. Azóta Magyarországon három évet tanítottam, kettőt pedig külföldön: Kárpátalján és Londonban. Az elmúlt öt évben nagyon sokat tanultam a gyerekekről és gyerekektől egyaránt, megtapasztaltam milyen egy kölcsönös szeretetkapcsolatban élni velük és látni a folyamatos fejlődésüket. Fontos számomra az is, hogy lássam zenélés, éneklés közben a szemükben a csillogást. Csak így éri meg tanítani.

Az Újalmával 2018 nyarán találkoztam először, a Jazz-rock táborban tanítottam gitározni a gyerekeket és nagyon megtetszett az iskola szemlélete, a gyerekekhez való hozzáállásuk. Nagyon hálás vagyok, hogy itt folytathatom pályafutásomat. Célom, hogy az iskolába járó gyerekek zeneileg képzettek legyenek, ugyanakkor öröm legyen számukra az, amit csinálnak.

 

 

Elérhetőségeim

Telefon: 06 1 309-73-53

E-Mail: aranyosdominika@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál